Schoolfoto's

"Kinderen worden geboren met vleugels, onderwijzers maken van hen GELUKSvogels!"

Eerste schooldag.
Eerste schooldag.

De kinderen van De Schatkist stapten vandaag het nieuwe schooljaar in al vliegend. Met als jaarthema: Wij vliegen erin! begonnen ze aan een leerrijk, tof en muzisch schooljaar! Maandag 4 september werd het jaarthema voor alle kinderen verder uitgewerkt. In verschillende workshops leefden ze zich uit met als apotheose het oplaten van een ballon met hun zelfgemaakt kaartje eraan. Benieuwd welk kaartje er zal terug gestuurd worden.

Sint Maarten op bezoek.
Sint Maarten op bezoek.

Vrijdag 10 november kwam de Sint en Pieten op bezoek. De kinderen verwelkomden hen op de speelplaats waarna ze in de overdekte speelzaal hun aangeleerde dansjes, gedichten, vrije teksten,... voorstelden. De Sint had voor elke klas leuke klasgeschenken mee en voor elk kind een zak chocolade en mandarijn. De kleutertjes kregen eitjes..... binnenkort zitten er kippen in hun kippenhok. Na een gezellige voormiddag zwaaiden we met z'n allen de Sint en Pieten uit.

Carnaval met Fran en Frieda.
Carnaval met Fran en Frieda.

Vrijdag 1 maart vierden de kinderen carnaval. Enkele kinderen van 5 en 6 verwelkomden iedereen met een ballon. Kleurrijke en tegelijkertijd leuke binnenkomst. De kinderen,ouders, familie en vrienden, konden genieten van de fratsen van Fran en Frieda. Daarna werd iedereen getrakteerd op een lekkere pannenkoek, waarna er kon gedanst worden.