Maatregelen Corona werden verlengd tot 3 mei

april 17, 2020
Lighthouse

De Nationale Veiligheidsraad besliste dat de huidige coronamaatregelen verlengd worden tot en met 3 mei.
Dit houdt in dat er voorlopig nog geen lessen op school mogen doorgaan. We gaan nu over naar afstandsonderwijs. Er zal dus niet enkel herhalingsleerstof, maar ook nieuwe leerstof voorzien worden. De nieuwe leerstof wordt al eens thuis aangeboden om nadien in de klas te hernemen en verder in te oefenen. De juffen zijn volop bezig alles verder voor te bereiden. We hebben per klas een privé facebookgroepje opgericht waar de juffen instructiefilmpjes in zullen plaatsen. Het zou fijn zijn als jullie (ouders) lid worden van deze groepjes. Je vindt de links naar de groepjes via de Facebookpagina van de school 'GO! Basisschool De Schatkist'.
De leerlingen zullen de materialen thuis bezorgd krijgen samen met een duidelijke planning van de taken. De juffen voorzien ook meerdere contactmomenten om de kinderen te begeleiden.
We hopen op ieders begrip en doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Voor de kinderen van wie de ouders niet voor opvang kunnen instaan is er opvang op school. Mag ik u vragen mij vooraf te laten weten of u van deze opvang gebruik dient te maken. Dit kan via mail: lucinda.vanhove@hetleercollectief.be of via het nummer 052/44 54 78

We missen jullie en hopen dat iedereen gezond is en blijft.

Het team van GO! Basisschool De Schatkist